Om

Bud-Bilen i Örebro är ett familjeföretag som startade våren 2006. Jag och mina tre söner började med  en personbil och en lastbil men har efter hand utökat vagnparken till ca 24 fordon totalt, uppdelade på person- och lätta lastbilar samt tunga lastbilar med släp och trailerbilar med skåp där vissa är utrustade med kylanläggning för transpaort av kylda och frysta varor och maskin trailer för transport av specialtransporter . Personbilarna går mycket med expresskörningar i Örebro och runt om i landet. Vi tillämpar även dygnet runt jour för transporter.

Vi håller till på Maskingatan 8 i Örebro. Vi flyttade in 1 januari 2009 i nya kontorslokaler och kommer inom en snar framtid att utöka med en terminalbyggnad för att kunna hålla en mindre lagerhållning åt företag om så önskas.

Jag och min far Ellert har hållit på med Bud & Åkeri sen 1977 då han startade Bud-Mobil i Örebro som  såldes år 2000.Jag jobbade kvar på Bud-Mobil till år 2005 då jag slutade min anställning och startade om med eget åkeri i April 2006.

Jag har en mycket omtyckt och duktig personal, för närvarande 27 anställda, 23 chaufförer och 4 på kontoret, som vid hög belastning även utför transporter. Min personal är mycket omtyckt av kunderna då de ställer upp och hjälper till och är glada och positiva till sitt jobb.

Med vänlig hälsning

Tomas Zetterlöf